Membri

Caritas Romania reuneste 10 organizatii membre ce actioneaza in peste 30 de judete din Romania prin programe proprii de asistenta sociala, ingrijire la domiciliu, servicii medicale, programe socio-educative, suport pentru persoane cu disabilitati, asistenta anti-drog si interventie in caz de calamitate.

Cele 10 organizatii au autonomie in ceea ce priveste activitatiile de vizibilitate, strangere de fonduri si comunicare in comunitate, fiind insa implicate si in programe si campanii nationale derulate impreuna cu Caritas Romania.

Caritas Arhidiecezan Alba Iulia point Arie de actiune Harghita, Mures, Covasna, Alba, Brasov, Hunedoara, Cluj
Servicii ingrijire medicala si asistenta sociala la domiciliu, asistenta familiala, servicii pentru varstnici, copii si tineri, pentru persoane cu dizabilitati, servicii de integrare pentru romi, formare, voluntariat, dezvoltare comunitara rurala, economie sociala
Website www.caritas-ab.ro
Telefon +40 258 / 811 499